Office een vak apart...


Iedere onderneming heeft correspondentie. De één doet dat op een gewoon wit velletje met zijn bedrijfsnaam erop. De ander heeft een prachtige huisstijl met alles erop en eraan.

Dozen vol briefpapier, enveloppen en bedrijfsformulieren staan opgestapeld in de opslagruimte, maar vaak wordt er maar een deel van opgemaakt. Vooral bij kleinere ondernemingen. Het voordeel van het inkopen van een grotere oplage is daarmee direct verdwenen.

Het hoeft niet zo te gaan. Als u geen grote hoeveelheden nodig heeft van briefpapier en meer van dat soort formulieren, dan kan het zelf printen ervan een goedkope manier zijn om toch goed voor de dag te komen.

Met Word en Excel en een goede kleurenprinter komt u een heel eind. De volgende schakel ben ik. Ik heb al verschillende kleine bedrijven geholpen aan eenvoudig te gebruiken formulieren in Word en Excel. Deze formulieren zijn prima uit te printen op de kleurenprinter. Iedere wijziging in adres of uiterlijk kan zonder veel moeite uitgedraaid worden. Nooit meer oude voorraden!

Natuurlijk maak ik ook formulieren voor bestaand, voorgedrukt huisstijldrukwerk.

Naast het maken van officeformulieren, geef ik ook individuele begeleiding voor pc-gebruik en omgaan met office toepassingen.

Een voorbeeld van mijn recente werk ziet u hieronder.
Van Os KwaliteitsSystemen, Meliskerke.
"Briefpapier, digitaal met formuliervelden en beveiliging".


Trace Advies, Middelburg.
"Factuur, digitaal met formuliervelden en beveiliging. Zelfrekenend."


Ziekenhuis Walcheren, Vlissingen.
"Digitale nieuwsbrief patiëntenvoorlichting met beveiliging tegen overschrijven en automatisch volgvel".